sportmassage

Sport

Gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren en bevordert daarmee het herstel van je spieren en lichaam. De sportmassage helpt bij klachten en blessures.

ontspanningsmassage

Ontspanning

Laat geest en lichaam ontspannen waardoor je even weg bent van de stress. Deze massage is een massage met een milde druk die verschillende soorten voordelen heeft.

hotstone massage

Hotstone

Heeft een diepe, ontspannende en enigszins helende werking. De stenen waar gebruik van wordt gemaakt zijn zogenaamde basalt stenen afkomstig uit vulkanisch gebied.

hoofd nek schouder massage

Hoofd, nek, schouder

Geheel gericht op herstel, doorbloeding en losmaken van de spiergroepen. Het brengt je ontspanning, vermindering van pijn en geeft een hoger fysiek inzetvermogen.

cupping massage

Cupping

Deze massage heeft een zeer krachtige en effectieve werking. Onder andere spierknopen worden naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven.

Therapeutisch tapen

Elastisch tapen

De therapeutische taping methode is relatief nieuw. Deze manier van tapen is een functionele tape techniek. Het effect: meteen na het tapen heeft u meer bewegingsvrijheid en minder pijn.

Recensies