Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er tussen?

Ga je voor het eerst naar De Ontknoping? Of ben je al eens geweest, maar heb je nog een vraag?
Hieronder lees je alle antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik mijn reservering wijzigen?

Je reservering wijzigen kan door te bellen naar +31 (0) 6 255 619 74. Let wel op, een wijziging moet minimaal 48 uur voor de reservering gedaan worden. Bij een wijziging binnen 48 uur zal helaas het gehele reserveringsbedrag in rekening worden gebracht.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Jazeker, let wel op dit minimaal 48 uur van te voren te doen. Je reservering annuleren doe je door te bellen naar +31 (0) 6 255 619 74. Bij een annulering binnen 48 uur zal helaas het gehele reserveringsbedrag in rekening worden gebracht.

Ik heb geen reserveringsbevestiging ontvangen nadat de reservering is geplaatst.

Wat vervelend! Neem contact op met De Ontknoping en we zullen zo snel mogelijk achterhalen waar de reservering is fout gegaan.

Hoe kan ik betalen?

Dat kan per Tikkie of contant. Bedrijven kunnen ook op factuur betalen. Kom je vaker voor een massage? Neem dan gebruik van de stempelkaart, je bent dan extra voordelig uit!

Waarom moet ik water drinken na de massage?

Als je na een massage niet genoeg drinkt, kan je last krijgen van hoofdpijn als uitdrogingsverschijnsel. Heb je direct na de massage nog geen behoefte aan een glas water? Vergeet dan niet om thuis wat water te drinken.